PVC deuren

PVC deuren

Opzoek naar PVC deuren ?

Er zijn deuren in vele soorten en maten. Niet alleen kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals hout, aluminium en PVC, daarnaast zijn er diverse stijlen, kleuren en accessoires mogelijk waaronder glas en uiteraard sloten voor buitendeuren. Voor de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit is er geen betere keuze dan PVC deuren. De prijs van een PVC deur ligt op basis van dezelfde opties aanzienlijk lager dan een houten of aluminium deur, daarnaast is PVC een duurzaam materiaal met enkele bijzondere eigenschappen wat het een zeer interessante keuze maakt. Op deze pagina leest u meer over PVC deuren en de mogelijkheden die er zijn bij het bestellen van maatwerk deuren voor zowel binnen als buiten.

Kies voor de PVC deuren van MSM ramen en deuren.

Buitendeuren moeten uiteraard voorzien zijn van degelijke sloten, daarnaast wordt er ook vaak gekozen voor een glazen ruit. Besteed niet alleen aandacht aan de voordeur, ook de achterdeur speelt een belangrijke rol in zowel de veiligheid als de energiezuinigheid van de woning. Aan binnendeuren worden weer andere eisen gesteld, denk bijvoorbeeld aan geluidsisolatie of brandvertragende materialen. Voor al deze kenmerken zijn PVC deuren dé keuze met als extra voordeel dat de prijzen aanzienlijk lager uitvallen dan deuren van hout of aluminum. Wat de mogelijkheden zijn van PVC deuren op maat kunt u op deze pagina lezen, neem voor specifieke vragen en een offerte op maat contact op met de specialist.

PVC deuren prijzen

PVC deuren  prijzen

Het is lastig om standaard prijzen te noemen voor deuren, hoewel het mogelijk is om standaard deuren aan te schaffen kiezen veel mensen toch liever voor maatwerk. Dan heeft u de meeste mogelijkheden om een voordeur, achterdeur of binnendeur naar eigen voorkeur te laten ontwerpen. U zult immers jarenlang gebruik maken van de deur, dan wilt u ook graag een oplossing die bij u past. De kosten voor maatwerk PVC deuren vallen nog reuze mee in vergelijking met andere materialen. Laat u daarom vooraf goed voorlichten over de verschillende mogelijkheden en opties.

Gemiddelde prijs deuren

Als we kijken naar de gemiddelde prijs van deuren is kunststof de goedkoopste optie. Zowel hout als aluminium vallen duurder uit. Als we uitgaan van een deur per vierkante meter zijn dit gemiddelde kosten in aflopende prijs:

  • Aluminium is het duurste materiaal met een prijs van pakweg 900 euro per m².
  • Hout is iets goedkoper dan aluminium met een prijs van ongeveer 850 euro per m².
  • PVC valt een stuk goedkoper uit met een gemiddelde prijs van 750 euro per m².

Naast de prijs per vierkante meter moet er ook rekening gehouden worden met afwerking, hang- en sluitwerk evenals optioneel veiligheidsglas in de deur. Ga dus niet teveel af op standaard (goedkope) prijzen online maar laat u vooraf adviseren over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Buitendeuren PVC

Buitendeuren PVC

Een buitendeur moet weer en wind kunnen trotseren, ieder seizoen opnieuw. Daarnaast moeten buitendeuren ook veilig zijn, bijvoorbeeld om inbrekers tegen te houden maar ook de brandveiligheid mag niet worden vergeten. En uiteraard wilt u kiezen voor deuren die er aantrekkelijk uitzien. PVC buitendeuren voldoen aan al deze eisen met een vriendelijk prijskaartje. Zowel voordeuren als achterdeuren zijn verkrijgbaar in PVC uitvoering met talrijke opties.

  • Voordeuren PVC: Verwelkom uw gasten met als eerste een prachtige PVC voordeur. Ook voor u is het prettig om binnen te komen met een verzorgde voordeur. Er is volop keuze in stijlen, van modern tot klassiek.
  • Achterdeuren PVC: Ook de kwaliteit van de achterdeur is van belang, naast de isolerende waarde en de kwaliteit van het hang- en sluitwerk mag ook de veiligheid niet worden vergeten. Ook voor achterdeuren is PVC zeer geschikt met tal aan opties.

Naast het materiaal van de buitendeuren moeten de accessoires en opties ook niet vergeten worden. Kies bij voorkeur voor inbraakwerend en isolerend glas, laat veilige sloten monteren en laat u adviseren over de vele stijlen en kleuropties zodat u jarenlang kunt genieten van prachtige PVC buitendeuren. Om de prijs hoeft u het zeker niet te laten, buitendeuren van PVC bieden veel kwaliteit voor een betaalbare prijs.

PVC voordeuren

PVC voordeuren

De voordeur van de woning moet aan diverse eisen voldoen, de meeste huiseigenaren kijken als eerste naar het uiterlijk. Dat ligt voor de hand, de voordeur verschaft toegang tot de woning en moet er netjes uitzien. PVC voordeuren zijn leverbaar in alle soorten en maten, geschikt voor iedere stijl van klassiek tot modern. Daarnaast hebben PVC voordeuren goede thermische en akoestische isolatie wat niet alleen goed is bij energiebesparing maar ook voor de rust in huis. Met de veiligheid zit het ook wel goed, PVC brandt niet en heeft daarmee een brandvertragende werking. Laat ook zeker gekeurde sloten monteren voor een optimale beveiliging van uw woning.

Prijs voordeur PVC

Prijs voordeur PVC

Een groot pluspunt van een PVC voordeur is de prijs; in vergelijking met andere materialen is een kunststof voordeur zeer goedkoop met toch een lange levensduur. Met de vele stijlen en soorten afwerking zien de deuren er toch heel aantrekkelijk uit. Omdat PVC voordeuren op maat worden gemaakt met vele opties kunt u het beste een prijs op maat aanvragen.

PVC voordeur met glas

PVC voordeur met glas

Er wordt vaak gekozen voor een PVC voordeur met glas, hierbij adviseren we inbraakwerend glas met een hoge isolatiewaarde. De kosten liggen iets hoger maar de voordelen zijn duidelijk. Zeker met de lange levensduur van PVC deuren is dit een goede investering.

PVC achterdeuren

PVC achterdeuren

Een achterdeur heeft een andere constructie en ook een andere toepassing dan een voordeur. Toch hoeft een achterdeur niet in kwaliteit onder te doen voor een voordeur. Sterker nog, in veel gezinnen en in veel woningen zal de achterdeur vaker gebruikt worden dan de voordeur. PVC achterdeuren combineren de beste eigenschappen van hoogwaardige buitendeuren met lage kosten. Een moderne PVC achterdeur is duurzaam, aantrekkelijk om te zien met een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding.

PVC achterdeuren op maat

PVC achterdeuren  op maat

Bij PVC achterdeuren op maat zijn er vele mogelijkheden, ten eerste de stijl en de kleurstelling. Achterdeuren worden vaak voorzien van glas, kies voor dubbel glas om energie te besparen. Kunststof deuren hebben altijd een hoge isolatiewaarde, kies dus bij voorkeur ook voor hoge kwaliteit glas. Omdat de achterzijde van de woning vaak aantrekkelijk is voor inbrekers is het aan te raden om goede sloten op de achterdeur te laten aanbrengen. Met inbraakvertragende maatregelen zoals een pen haakslot en een driepuntsluiting zult u met meer vertrouwen wonen.

PVC achterdeuren kunt u betaalbaar op maat laten maken. Met een maatwerk oplossing betaalt u alleen voor de zaken die voor u van belang zijn, u kunt kiezen voor een PVC achterdeur die ook in stijl perfect aansluit bij de woning.

PVC binnendeuren

PVC binnendeuren

Aan binnendeuren van PVC worden andere eisen gesteld dan buitendeuren. Sloten en veiligheidsmaatregelen zijn doorgaans van minder belang, daarentegen zijn er andere kenmerken die wel zwaar tellen bij de keuze van de juiste deur. Zo worden binnendeuren doorgaans vaker gebruikt dan buitendeuren, de scharnieren moeten dus zeer duurzaam zijn evenals de ophanging en constructie. PVC heeft uitstekende isolerende eigenschappen, en dat beperkt zich niet alleen tot warmte isolatie. Ook de geluidsdemping van PVC deuren is zeer goed, zo zullen geluiden in de woning optimaal gedempt worden.

Vooroordelen over kunststof deuren

Er zijn nog steeds vooroordelen over kunststof deuren die uit het verleden komen maar allang niet meer van toepassing zijn. Ten eerste zijn de brandwerende eigenschappen van PVC uitstekend, niet alleen zijn PVC deuren brandwerend, ze zijn ook zelfdovend. Een goedkoop uiterlijk is ook zeker niet het geval, PVC is juist in vele stijlen en kleuren leverbaar waarmee ieder ruimte een eigen uitstraling kan krijgen. De levensduur van moderne PVC binnendeuren ligt zeer hoog, ze zijn tevens onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen. Toch is er nog één vooroordeel dat nog steeds van toepassing is, en dat is de prijs. De kosten voor een PVC binnendeur liggen nog steeds zeer laag, met een superieure prijs-kwaliteitverhouding.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest